top of page
Lees meer
AF. (Versie definitief).png

COPYWHO?

VOOR TEKSTEN DIE AF MOETEN ZIJN!

WIE IS AF.COPYWRITING?

Mijn naam is Maxime Dehulster, oprichtster van AF.copywriting. Mijn home-office bevindt zich in Roosdaal, maar laat je dat vooral niet tegenhouden: ik werk graag voor ondernemers en particulieren over heel Vlaanderen. 

 

Veel bedrijven worstelen met de teksten op hun website of reclamemateriaal. Dit komt vaak omdat ze de knowhow missen of juist niet graag in de pen (of tegenwoordig het toetsenbord) kruipen. 

Mijn passie ligt net in het schrijven van die teksten, dus ik neem die taak graag van jou over. Of het nu het verbeteren van uw websiteteksten is, persteksten schrijven of teksten bedenken voor uw social media, ik doe alles met veel passie en enthousiasme.

Waarom ben ik jouw copywriter? Ik kan mij heel goed inleven in wat bedrijven nodig hebben, dankzij mijn ervaring als communicatieverantwoordelijke de afgelopen vijf jaar. 

DE MISSIE

Elke ondernemer, elk bedrijf wil een boodschap overbrengen, maar de manier waarop die boodschap overgebracht wordt is soms niet altijd even geslaagd. Mijn missie is om de inhoud van jouw tekst duidelijk over te brengen op maat van jouw doelpubliek.

IMG-20220407-WA0003.jpg

WAAROM KIES JE VOOR AF.COPYWRITING?

Persoonlijk contact is een van de grootste troeven van AF.copywriting. Ik kom voor ik aan een opdracht begin altijd eens langs om de sfeer en persoonlijkheid van het bedrijf te leren kennen.

 

Samen met jou bekijk ik vervolgens de opdracht en mogelijkheden. Voor kleine opdrachten zoals bestaande websiteteksten nakijken en bijschaven of sociale mediateksten werk ik nauw samen met jou als ondernemer of grafisch ontwerper om het bedrijf en de boodschap die je wil overbrengen zo goed mogelijk weer te geven.

De grotere opdrachten, van persteksten en brochures tot de teksten voor een volledige website worden na een gesprek volledig op maat van uw onderneming geschreven. De tone of voice en de lengte van de teksten worden bepaald. 

Samen zorgen we voor een eindresultaat waar beide partijen trots op zijn. Elke opdracht of uitdaging ga ik met evenveel precisie te lijf zodat het imago van jouw bedrijf AF is!

AF. (Versie definitief).png
bottom of page