top of page
Webteksten
AF. (Versie definitief).png

COPYWHAT?

WEBTEKSTEN

Wie wil er nu geen website die onmiddellijk in het oog springt, maar tegelijk ook nog eens SEO-vriendelijk is? Met overtuigende teksten, volledig op maat van jou en jouw doelpubliek, ben je al een heel eind op weg. AF.copywriting neemt deze taak graag van jou over, zodat je website binnen de kortste keren volledig AF is! 

Neem contact op voor meer informatie.

Reclameteksten

RECLAMETEKSTEN

Flyers, brochures of gewoon een leuke slogan op je poster? Jouw boodschap wordt helder en beknopt overgebracht door AF.copywriting. Of neem je een reclamefilmpje voor je bedrijf op en weet je niet welke tekst erbij hoort? Ik denk graag met je mee om de juiste tone of voice te bedenken en om de juiste woorden te vinden voor jouw project.

Overtuigd? Klik hier voor een afspraak of offerte!

Social media

SOCIAL MEDIA

Geen inspiratie meer om begeleidende tekstjes te bedenken voor jouw social mediaposts? Vrees niet, AF.copywriting zorgt voor creatieve posts met een vleugje humor om jouw volgers up to date te houden. Instagram, Facebook, LinkedIn, noem maar op! Dit kan eenmalig tot dagelijks, de keuze is volledig aan jou.

 

Gemakkelijker kan toch niet? Contacteer mij voor hulp!

Persteksten

PERSTEKSTEN

Je boodschap delen met de pers? Dat kan, AF.copywriting schrijft voor jou artikels voor de lokale krant, magazines,... en dit zowel voor offline als online media.

Ook uitgewerkte interviews of artikels voor in de bedrijfsnieuwsbrief zijn een mogelijkheid.

Graag meer info of een afspraak? Ga naar de contactpagina!

AF. (Versie definitief).png
bottom of page